LA RAMAIA


 
Ja comença però teniu tot el dia per apropar-vos!!!

LA RIMAIA ÉS DEL BARRI!! 

15-MAIG 

MATÍ (A PARTIR DE LES 12H) 

>PRESENTACIÓ DE LA UNIVERSITAT LLIURE LA RIMAIA 

>ACTIVITATS ARTÍSTIQUES I CULTURALS AL CARRER 

MIGDIA (A PARTIR DE LES 14H) 

>DINAR POPULAR + ACTUACIÓ DE ZULU 9.30 + RAUXA 

>PRESENTACIÓ DE LA CAMPANYA “AIXÒ NO TÉ REMEI: NOSALTRES O ELLS” 

TARDA I NIT (A PARTIR DE LES 16H I FINS LES 23H): 

CONCERTS EN SUPORT A LA RIMAIA 

LA PEGATINA,
COLOR HUMANO,
NARAINA,
QUICO PALOMAR,
AT VERSARIS,
YACINE & THE ORIENTAL GROOVE,
FELIU VENTURA,
JOSÉ EL CHATARRA,
JOAN GARRIGA,
ELÈCTRICA DHARMA….
I MÉS ARTISTES QUE DONEN SUPORT!!! 

Universitat Lliure La Rimaia
C/Gran Via, 550 <M>Urgell/Universitat 

www.larimaia.org
www.nosaltresoells.org 

 
 
Dia a dia, vivim l’agressivitat del control institucional sobre el nostre aprenentatge, el nostre salari, la nostra circulació i la nostra forma de relacionar-nos.
Dia a dia, carreguem a les nostres esquenes el pes de la repressió quan fem evidents els errors de la justícia, la democràcia representativa o l’explotació capitalista.
Dia a dia, la por, la inseguretat o la solitud ens recomanen callar quan ens violen els drets, ens obliguen a retallar les nostres il·lusions, a respectar les normes, i a sobre ens animen a denunciar aquells que s’atreveixen a trencar-les.
Dia a dia, ens ofeguem en un mar de desafecció política, de precarietat econòmica, d’injustícia social i explotació natural. I ni ens n’adonem.
Dia a dia, patim en silenci l’escassetat d’afecte, ometem de la nostra memòria les possibilitats d’acció i ens lliguem amb necessitats inventades a les cadenes de l’explotació. 
Nosaltres, aquí, hem decidit actuar. 

Aquí, en medio del corazón de Barcelona, hemos decidido romper el hielo de vuestra lógica para crear desde la más humilde decisión, una grieta que rompa vuestro helado e inhumano mundo.
Vosotr@s que os llenáis la boca de falsas palabras, de falsas democracias, de falsas libertades y de un sinfín de vocablos que ni de lejos entendéis que significa. Vosotr@s que medís a las personas por números, cifras y beneficios. Vosotr@s que vuestra única lógica del mundo se mira por televisión, por el IBEX 35 y por votos. Vostr@s, quienes habéis hecho de la vida un jaula, de la “democracia” un absurdo juego, de la política un negocio y de las personas simples marionetas.

Nosotr@s, ya hemos tomado una decisión. Hemos decidido marcar una X en este escenario. Una X dibujada por grietas que llevan destrozando vuestra lógica durante meses.
Somos miles. Ya no es solo la Rimaia. Es un barrio, es una ciudad, un país, un mundo el que se enfrenta a vosotr@s. Ahora más que nunca, ahora que vuestro sistema se quiebra y vuestras corruptas mentes son más visibles que nunca os hacemos frente con más ganas. Que nadie calle, que griten tod@s como nunca han gritado.

Nosotr@s, que somos tu y yo, que somos parados, mujeres y hombres, inmigrantes, sin techo, jóvenes, mayores, niñ@s, precari@s, estudiantes, trabajador@s…; personas.
No vamos a renunciar ni a dar un paso más hacia atrás. La X la marcamos desde Gran Vía 550 para que se extienda hasta el último rincón. Aquí estamos, construyendo, creando, aprendiendo, respirando en colectivo, creando utopías reales.

Ahora más que nunca: nosotros o ellos. Porque la Rimaia se queda en el barrio.

En definitiva, dia a dia, perdem el rumb de la nostra llibertat dins la selva de la inseguretat, ens deixem atrapar per la teranyina acaparadora del mercat i som enverinades per felicitats a curt termini com el consum, les drogues, l’espectacle mediàtic del fútbol, les eleccions i les notícies del cor, etc. 

 
Info extreta de la seva pàgina web.
 

Agregar a twitter

votar

Agregar a meneame

Koki.
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: