DESLIMITA’M


     

   
III Trobada de Teatre Social per a Joves  

“Deslimita’m”

Es farà el dissabte 15 de maig, de les 11 h a les 14.30 h, a l’Antic Teatre de Barcelona (c. Verdaguer i Callís, 12). 

Deslimita’m, una trobada oberta a totes les persones que vulguin descobrir el poder transformador i no violent del teatre, reunirà 70 joves d’entre 14 i 18 anys de Sant Pere de Ribes, Sant Just Desvern, Badia del Vallès, Sant Adrià de Besòs, Arenys de Munt i Santa Coloma de Gramenet. Cada grup presentarà una peça de teatre de 15 minuts que han preparat durant tot el curs en el marc del projecte Actuem! Teatre Social per a Joves. 

Els límits seran l’eix central de les sis peces creades pels joves després de nou mesos d’experimentació i de treball mitjançant les tècniques del teatre social i del Teatre de l’Oprimit. Desenvolupar la consciència crítica suposa aprendre a posar límits, a posar-se’ls, i descobrir quan i com saltar-se’ls. 

Actuem! Teatre Social per a Joves és una iniciativa d’Impacta Teatre i la Fundació La Roda iniciada l’any 2006 i basada en el teatre d’intervenció social. Està format per tallers de teatre social com a eina perquè els joves reflexionin sobre els seus conflictes i les seves inquietuds. 

Aquest any el projecte ha rebut el suport de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya (Secretaria de Joventut i Secretaria per la Immigració), els ajuntament de Barcelona, Sant Adrià del Besòs i Badia del Vallès i la Fundació FC Barcelona (Xics de Santa Coloma). 

Impacta Teatre ens convida a assistir, el dissabte 15 de maig a la III Trobada de Teatre Social per a Joves. 

Creiem que es necessari que aquests joves surtin dels seu entorn habitual, i que puguin compartir les seves experiències teatrals i de vida amb altres joves. Un espai alternatiu, com es Antic teatre es perfecte per aquest esdeveniment, tant per la seva estructura acollidora com pel seu compromis social. 

Juguem, sentim, ens emocionem i només després tornem a l’espai de comprensió on poder analitzar, repensar i donar significat al que hem viscut. El teatre és una forma d’expressió artística i alhora ens ajuda a coneix-se’ns a nosaltres mateixos mentre fem de mirall del nostre entorn i del món en què vivim. 

 
Entrada lliure. 

Info extreta via Facebook. 

Agregar a twitter

votar

Agregar a meneame

   
Shorok

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: