LA COMPAÑÍA ABOCA presenta: “CINC, DÈNTRE MILIONS, TRAUMAS”


Wenas wenas a tod@s!
Desde el Antic Teatre nos hacen llegar la información de una nueva obra del grupo “aBoca”, bajo la dirección de Pablo Paz y Xavi Casadesús y la interpretación de Mireia Montverde.  En “Cinc, d’entre milions, traumes” se pretende recrear las cinco obsesiones surgindas de cinco traumas diferentes al mismo tiempo que se exploran y se yuxtaponen las diversas técnicas creativas.

Les dejo la sinopsis que nos han enviado
” Benvingut a les nostres obsessions…diuen els d’aBoca. Una de les principals premises d’aquesta peça és remarcar el caràcter maníac dels cinc traumes. Així, el to introspectiu general es trenca de tant en tant amb situacions absurdes i, fins i tot, còmiques.

Amb el trauma –i les seves conseqüències– com a fil conductor, es planteja un projecte en forma de llibre del que s’extreuen, d’entre milions, cinc pàgines o experiències vitals. El concepte inicial ja inclou la intenció de combinar diverses disciplines artístiques en una mateixa proposta escènica, cinc escenes lligades narrativament en un recorregut continu.

L’any 2009, Pablo Paz i Xavi Casadesús decideixen formar la companyia aBoca i començar a treballar en al seu primer espectacle conjunt. Un projecte multidisciplinari titolat CINC, D’ENTRE MILIONS, TRAUMES. Procedents de diferents àmbits, però vinculats ambdós amb la cultura i les arts escèniques, la companyia esdevé el seu particular camp de creació i investigació.”

http://www.pablopaz.cat/5traumes/

video:

DATOS:

Dónde; Antic Teatre
Cuando 25 DIJOUS A 27 DISSABTE: 21:00 H y 28 DIUMENGE: 20:00

Entrada traída por Natulcien vía FBOOK y Antic Teatre

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: