Feliç dia internacional de la dona!


Bon dia!!!! avui és el dia internacional de la dona!!!! un dia especial, a més, perquè està nevant!! i això no es veia a la ciutat de Barcelona des de fa molt de temps!!!!

Hi ha una programació d’activitats avui i per als següents dies al voltant del dia de la dona, aquest any amb el lema: CAP A LA IGUALTAT.

Us posem a continuació, com arxiu adjunt, el programa d’actes i activitats del districte de Ciutat Vella, en pdf!!!

ProgramaActivitats_DonesCiutatVella2010-final

Us recomano d’aquesta programació:

10 de Març: Festa de la dona al CCCB, tallers interculturals de cura i bellesa del cos femení. Horari: de 10 a 13 horas.

18 de Març: Taller audiovisual: la construcció de la feminitat al cinema. El melodrama. A les 18 hores al Centre Cívic Drassanes. (taller molt interessant, sobretot si us agrada el cinema, sobre com s’ha construït l’arquetip de la feminitat en els relats cinematogràfics). També hi ha una presentació d’un llibre “27 de Septiembre, un día en la vida de las mujeres” a les 17 hores, i un espectacle de dansa contemporània: “Gabrielle d’estrées y su hermana” a càrrec de Les Gabrielles a les 21.30, totes dues activitats al Centre Cívic Barceloneta.

19 de Març: Mostra gastronòmica “LA CUINA NO ENTÉN DE SEXES”. D’11 a 13 hores als Jardins de les Voltes d’en Cirés (darrere del Centre Cívic Drassanes).

20 de Març: Una tarda de primavera amb dones paquistaneses: colors de cultura pakistaní. A les 17.30 hores al Centre Cívic de la Barceloneta (interessant i molt important per a conèixer un col·lectiu invisibilitzat). Organitza ACESOP (fundació que treballa amb i per les dones paquistaneses).

22 de Març: “Dona i matriarcat a l’Àfrica”, a càrrec de Ferran Iniesta. A les 19 hores a la biblioteca Francesca Bonnemaison.

25 de Març: començament del taller d’autodefensa personal amb perspectiva de gènere (podeu possar-vos en contacte amb el PIAD de Ciutat Vella o anar al Centre Cívic Barceloneta a apuntar-vos). Una altra activitat per aquest dia és Canal Mono presenta una selecció de creadores visuals de Barcelona a càrrec d’Elisenda Dalmau. A les 20 hores en el Centre Cívic Barceloneta.

Aquesta tarda a les 19. 30 hores hi ha un espectacle, en motiu del dia internacional de la dona, de teatre social!!!!

És una molt bona oportunitat per debatre i reflexionar al voltant de la situació de la dona i celebrar aquest dia!!!!

koki.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: