Exposicions fotogràfiques


Si us agraden les exposicions fotogràfiques no us podeu perdre totes les exposicions que ofereixen de forma gratuïta, perquè hi ha moltes de molt interessants!!!

Al Pati Llimona, centre cívic amb gran volum de cursos fotogràfics i audiovisuals, fan exposicions fotogràfiques, si us agrada la fotografia podeu demanar per fer allà una exposició.

Es troba al Carrer del Regomir, 3 (gòtic).

Ara us presentem les exposicions que acaben aquest 8 de Febrer, i que podeu veure tota la informació a http://www.bcn.cat/centrecivicpatillimona/exposicions.html 

“SET” 

La majoria d’aquestes fotos van ser preses als suburbis industrials costaners que limiten amb el centre de la ciutat de Barcelona.
L’interès d’aquest treball va ser amplificar la potència teatral i cinematogràfica pròpia de l’escenari i apuntalar, al mateix temps, el dubte de si es tracta de fotografies preses de manera crua i directa, o si bé van ser preproduïdes i il·luminades com un set de cinema. Aquesta condició ambivalent, que moltes vegades converteix en personatges els objectes protagonistes de la imatge, es resol així: es tracta, en tots els casos, de registres directes, documents capturats directament de la vida real.
A càrrec de Diego Ballestrasse

  

“Passat fabril (1817-1959), la Barcelona desapareguda” 

La fotògrafa Nuria Marí exposa una sèrie en fotografies en blanc i negre sobre el patrimoni industrial de Barcelona i la rodalia, amb la intenció de preservar la memòria històrica del nostre passat fabril. Moltes de les fàbriques que es mostren en aquesta exposició han desaparegut o han estat seriosament mutilades. Altres, en canvi, tenen un futur encoratjador gràcies a col·lectius i institucions que lluiten per preservar aquesta herència. La recerca de l’equilibri entre el temps passat i futur del nostre patrimoni industrial és el fil conductor d’aquesta exposició.
A càrrec de Nuria Marí Cañadas.

“22” 

Les fotografies de 22 són fragments de la confluència de dues èpoques o de dos models de desenvolupament: un primer d’industrial i un segon de coneixement.
El Poble Nou va sofrir la crisi de la indústria i va quedar en un estat letàrgic. Durant aquest parèntesi va ser conquerit per altres habitants: immigrants sense llar, okupes, gitanos…, i la resistència dels qui sempre hi havien viscut i no se n’han volgut anar.
Aquesta selecció de 22 fotografies sorgeix d’un arxiu d’unes 2000 imatges preses entre l’any 2000 i fins al dia d’avui. És més emocional que estrictament documental.
A càrrec de Fran Simó

Les col·lectivitzacions d’empreses a Catalunya (juliol de 1936 – gener de 1939).
70è aniversari d’una realitat d’autogestió i cooperació

En aquesta exposició farem un recorregut cronològic pel procés de col·lectivitzacions d’empreses realitzades pels treballadors i treballadores a Catalunya durant la Guerra Civil de 1936-1939. Va ser una experiència única d’autogestió i de transformació de l’economia capitalista a una economia socialitzada basada en la cooperació, la solidaritat i la igualtat.
Entitat responsable del projecte: CGT. Confederació General del Treball a CatalunyaCoordinador: Rafael Iniesta 

  

Tota la informació i imatges estan extretes de la pròpia web del centre cívic Pati Llimona.

Exposició fotogràfica VIDES, a càrrec de la Fundació Comtal.

De l’1 al 20 de febrer.

Fotògraf: Sergio Xarrié.

Al Centre Cívic Drassanes.
C/Nou de la Rambla, 43 (Raval).

Fundació Comtal és una entitat sense afany de lucre que des de fa més de 15 anys desenvolupa 8 programes educatius i d’inserció laboral per a infants, adolescents i joves en risc d’exclusió, principalment al districte de Ciutat Vella de Barcelona.

La mostra artística Vides és una finestra a la realitat social del nostre entorn, i un reflex del treball diari de la Fundació en favor de la inclusió. Els seus protagonistes són tres usuaris dels diferents programes que impulsem, una voluntària, i un educador social. Són cinc vides úniques que tenen el seu punt de trobada a la Fundació Comtal.

http://www.comtal.org

Per a més informació:vides@comtal.org/ T. 932954636

Fundació Comtal.

c/Amadeu Vives,6

08003 Barcelona

Informació extreta en facebook.

 

 

Koki.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: